Hippisch adverteren

DE KRACHT VAN EQUESTRIAN PLUS

Presenteer uw producten en diensten online en tijdens wedstrijden aan de actieve paardensporter, een uniek marketingconcept!
De leden van Equestrian Plus genieten meerdere voordelen, waaronder korting op een ruim assortiment aan diensten en producten. Tevens kunnen de leden met korting deelnemen aan de zeer professioneel opgezette concoursen in 2018. Binnen dit concept is veel ruimte voor productpresentatie en marketing in het veld. Nieuwe leden ontvangen bij voorbeeld een welkomstpakket waarin uw product onder de aandacht kan worden gebracht. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om partner te worden van Equestrian Plus? Neem met ons contact op.

Hippisch adverteren

Hippisch adverteren

WORD SPONSOR VAN DE EQUESTRIAN PLUS TOUR

De Equestrian Plus Tour is de meest in het oog springende activiteit van Equestrian Plus. De Tour is een door de KNHS ondersteunde serie tweedaagse wedstrijden in een professionele ambiance. De Tour biedt meerdere mogelijkheden voor sponsoring: hoofdsponsor, rubriekssponsor of hindernissponsor, maar ook ruimte voor uw stand of boarding. Bij Hippischadverteren.nl kunt u voor alle mogelijkheden terecht!